„На можностите им нема крај“

Во средно бев член на сите можни клубови: пливав, играв фудбал.

Но немав чувство дека се вклопувам и почнав да се дружам со лошо друштво. Од „Ајде да пушиме трева“, прејдов на кокаин и на крајот на опијати. Потоа се препуштив на сè.

Едноставно се фатив во стапица.

Сè што правев беше продавање, купување и земање дроги.

Бев толку долу на скалата на животот што едноставно јас бев само тоа.

И тогаш дојдов во Нарконон.

Оваа програма ми го врати животот.

Со секој чекор на програмата, ми се враќаше дел од загубеното. И тогаш сфатив колку штета сум направила во минатото, и тоа само поради одлуките што сум ги носела.

Тоа беше огромен пресврт.

Знаете, животот ми нуди безброј можности и опции.

Ништо нема да ме спречи животот да го живеам.

Повеќе спотови