Нарконон во Латинска Америка

МЕКСИКО

Нарконон Латинска Америка
ЦЕНТАР ЗА РЕХАБИЛИТАЦИЈА И ОБУКА НА КОНТИНЕНТАЛНО НИВО
Hacienda Dolores, Km 47.5 Carretera Federal Toluca-Zitácuaro
Villa Victoria, Estado de México 50975

» Бесплатен телефон: +52-55-5350-9083
» Телефон: +52 726-251-5539

Narconon Puebla
ЦЕНТАР ЗА РЕХАБИЛИТАЦИЈА
Carretera Federal México—Tuxpan, Km 196 #3
Huauchinango, Puebla 73165

» Телефон: +52 222 380 0339

Нарконон Мексико
ЦЕНТАР ЗА РЕХАБИЛИТАЦИЈА
3ra. Sección de Rancho San Clemente, San Clemente
Pedro Escobedo, Queretaro 76720

» Телефон: +52 442 125 7127

Нарконон Навохоа
ЦЕНТАР ЗА РЕХАБИЛИТАЦИЈА
Nogales y Callejón Sexto
Colonia Tepeyac, Navojoa, Sonora C.P. 85894

» Бесплатен телефон: +52 642-439-0948

КОЛУМБИЈА

Нарконон Колумбија
ЦЕНТАР ЗА РЕХАБИЛИТАЦИЈА
Finca Alejandria Km 1 vía Santandercito
Santandercito - San Antonio del Tequendama, Cundinamarca 252627

» Телефон: +57 318-330-9457